Tango

Haluan jakaa tässä blogissani myös argentiinalaisen tangon ilouutista! Tango, joka vei minut mukanaan vuonna 2007. Tansseista itselleni se jaloin ja hienostunein juuri nyt.

Opettajista omaan luokkaansa Sebastian Arce ja Mariana Montes, vievät kerta toisensa jälkeen sydämeni. Nauti ja ihastu!

Ja seuraavassa vähän vanhempi taltiointi heidän tanssistaan 2004:

Ja vielä yksi tuoreempi vuodelta 2010 ♥

Vielä jokunen ihku tangolinkki 🙂

Gonzalo Orihuela

Claudio Forte ja Barbara Carpino

Aloitin tangokenkien maahantuonnin vuonna 2009! Yritykseni nimi on Tango Room ja se myy tangokenkiä. Tästä pääset kotisivuilleni:

www.TangoRoom.com

Jos kiinnostuit tangosta, löydät kaiken sen harrastamiseen liittyvät asiat täältä: www.tango.fi

********************

2013

Pitkä tausta paritanssiharrastuksen parissa on saanut minut viime aikoina miettimään tanssin luovaa flow-tilaa, improvisaatiota, kontaktia pariin ja improvisaatiota. Enää en ole niinkään kiinnostunut tietyistä kuvioista, askelista – vaan siitä tarinasta, hetkestä, dialogista ja improvisoidusta tulkinnasta, joka syntyy tanssivien ihmisten välille.

Mikä on oikein tai  väärin ei ole relevanttia, kaikki on tulkintaa ja liike on smoothia ja jatkuvaa. Korostuu dialogi: impulssi, liikkeen jatkaminen ja tulkinta, uusi impulssi, vuoropuhelu, improvisointi, oman tilan ottaminen/määrittely. Jatkuvaa dialogia siitä, miten voimme liikkua yhdessä niin että molemmat voivat hyvin.

*******************

2018

Deebytoimme Annan kanssa Alternative Dj- duona joulukuussa. Oma inspiraationi tanssiin löytyy nyt seuraavankaltaisista videoista (ks alla)! Tanssikaa ja liikkukaa ystävät  – juuri niin kuin se sinulle itsellesi tuntuu oikealta ❤ Rakkautta tähän uuteen vuoteen meille kaikille!

Alternative-tangomusaa löytyy spotyfy-listaltani, ole hyvä TÄSTÄ!  Lisään sinne uusia kappaleita jatkuvasti 😉 Lähetäthän myös omat suosikkisi! Toinen lista on työnalla, eli sinne ole kerännyt kappaleita, jotka pitäisi vielä testata… eli toimivatko tangona. TESTILISTA. Olen enemmän kuin iloinen, jos haluat vaikuttaa listoihini, lähettämällä biisejä tai testaamalla niitä ja lähettämällä palautetta: info(at)tangoroom.com

Neotango, tango nuevo, neolonga, alternative tango, tango fusion, neotango rave…

Charlotte & Cedric

Nick and Diana

******

Artikkelikuva: http://www.turquoise.me/

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s